Het verbeteren van de Seksuele Prestaties door middel van Oefening – Fitness Richtlijnen voor de Penis

Mannen die zich zorgen maken over hun “bedtijd performance’ in de praktijk een goede seksuele fitness, een proces waarbij het verrichten van regelmatige oefening – of ‘sexercise’, als je wil. De man die houdt van om te zorgen voor een passende penis voorzichtig moet zijn blij met de mogelijkheid te versterken zijn lid evenals in andere delen van het lichaam die een essentiële rol spelen in de seksuele activiteit. Een woord van waarschuwing: zoals bij alle dingen in verband met een oefening, een man moet zorgen, en weet zijn grenzen. Hij moet ook controleren met zijn arts voor het begin van een nieuwe oefening routine.

Het is niet alles over de penis.

Kijk, alle mensen weten dat als het gaat om seks, de penis is de ster van de show, en het is waar dat veel oefening doen focus op je mannelijkheid; *echter, een uitgebreide seksuele fitness programma is een “total body” – benadering. *Het ondersteunen van de spelers moeten in staat zijn om waardevolle ondersteuning aan de sterren, of anders is er geen show.

Dat gezegd, dit artikel zal beginnen met de penis, maar vervolgens door te gaan naar de andere spelers in korte tijd.

De penis en zijn Kegels

Kegels zijn de koning van penis oefeningen. Ze zijn uitgevoerd met behulp van de pubococcygeus spier, vaak gewoon op de PC.

Hoe vindt u de PC

De PC hecht aan het schaambeen aan de voorkant en het staartbeen (ook wel de stuit) in terug. De PC wordt vaak gebruikt voor het stoppen of het vrijkomen van de stroom van urine. Als een man plassen en dan moet stoppen, hij perst de PC-en it-contracten, het afsluiten van de stroom totdat hij klaar is om deze weer los te laten.

Als het gebeurt, de PC is goed voor meer dan alleen het beheersen van urine flow. Een sterke PC vertaalt zich in een sterke penis. Studies geven aan dat een sterke PC kunnen een rol spelen in het verkrijgen van sterkere erecties; het helpen van een man te verlengen met de tijd die het duurt om te bereiken ejaculatie; helpen in een sterkere penis stoten; en mogen zelfs helpen met prostaat problemen.

Kegel oefeningen, vernoemd naar de arts die voor het eerst ontwikkeld en hen te betrekken bij het contracteren en het loslaten van de PC. Er zijn tientallen variaties, maar met een gemeenschappelijk begin Kegel oefening routine volgt:

  • Contract en houdt u de PC in een gecontracteerde staat voor 5 seconden ingedrukt; laat gedurende 5 seconden.
  • Herhaal dit vijf-tien keer.
  • Herhaal dit drie keer per dag.

Als de PC wordt sterker, de lengte en het aantal herhalingen verhoogd kan worden.

Bovenlichaam sterkte

Goede bovenlichaam kracht is van essentieel belang voor een actieve partner op basis van het seksuele leven, vooral als een man gaat worden in de missionaris positie in heteroseksuele relaties of een “top” in homoseksuele relaties. Als een jongen zijn armen zijn zwak, hij is niet in staat om zich goed.

Push-ups zijn een ideale manier om te helpen bij het opbouwen van kracht in de armen. Als een mens is niet tot het doen van de traditionele push-ups, hij kan beginnen met de muur push-ups (het plaatsen van de handen tegen de muur, armen gestrekt, voeten stevig geplant, dan is het buigen van armen en richten ze uit). Voor mensen met een fatsoenlijke bovenlichaam sterkte, chin-ups kan worden gebruikt om een grotere uitdaging.

Get hip.

Geslachtsgemeenschap behelst een aanzienlijk bedrag van intense hip actie: men moet in staat zijn om stuwkracht krachtig en diep.

Lunges zijn een effectieve manier uit te oefenen op de heupen. Staan met één voet ongeveer 18 centimeter naar voren van de andere. Buig de knieën licht, vervolgens naar voren te duwen met het bekken, totdat u voelt dat u een goede, duidelijke stuk. Houd deze 30 seconden, ontspan dan voor 5 seconden en herhaal. Proberen te krijgen in vijf-tien herhalingen in eerste instantie en werk naar zoveel mogelijk. Dit zijn de meest belangrijke oefeningen, maar het kan geen kwaad om te werken aan de versterking van buik-en rugspieren.

Penis zorg en verzorging

Al dat harde werken zullen verloren gaan als de penis niet in goede conditie op. Een a-klasse prestatie is afhankelijk van een gezonde, gevoelige huid die eruit ziet en ruikt fris, aangenaam en aantrekkelijk. Om ervoor te zorgen dat de mannelijkheid is klaar voor actie, mannen moeten zorgen om het schoon te houden, evenals het trimmen afstand overtollige haar dat kan val zweten, het lichaam van vocht en vuil. Het toevoegen van een eerste klasse penis health cream (health professionals adviseren Man 1 Man, Olie) kan ook helpen bij het behouden van een jeugdige, responsieve lid. Kijk voor een krachtige crème bevat Shea boter (een gewilde high-end verzachtend) en vitamine E (natuurlijke hydraterende emulsie) te helpen verzachten en verwennen van de penis. Als een bonus, het vinden van een crème die bevat ook vitamine B5, die essentieel is voor de gezonde onderhoud van de penis cellen.