Disclaimer

Gezondheid365.com is niet verantwoordelijk voor, en wijst uitdrukkelijk alle aansprakelijkheid af voor schade van welke soort ook die voortvloeit uit het gebruik, de verwijzing naar, of het vertrouwen op een product de informatie op de site.

Hoewel de Gezondheid365.com kan links bevatten biedt een directe toegang tot andere bronnen op het Internet, Gezondheid365.com is niet verantwoordelijk voor de juistheid of de inhoud van de informatie op deze sites.

Het product beoordelingen op deze site is uitsluitend gebaseerd op de ontvangen materialen van het product onderzoekers die testen van producten en het opnemen van hun ervaring. Want buiten variabelen en individuele factoren kan veranderen vaak de effectiviteit van een bepaald supplement, kunnen de resultaten variëren.

Gezondheid365.com mag niet dienen als een substituut voor het echte advies van een medisch deskundige. Raadpleeg een arts voordat u een aankoop doet.

Hoewel de informatie op de site wordt regelmatig bijgewerkt, wordt geen garantie gegeven dat de informatie in Gezondheid365.com correct, volledig en up-to-date is. Als u het gevoel heeft dat alle informatie die is onzeker, neem dan contact met ons op voor het bijwerken van de gegevens.