De Koolhydraten, de Vetten, de Eiwit – een overzicht van Alle Drie

In mijn persoonlijke opleiding in de praktijk heb ik gemerkt dat veel mensen hebben op zijn minst enige verwarring over koolhydraten, eiwitten en vetten. Zijn ze goed? Zijn ze slecht? Zou ik ze tellen? Wat doen zij voor mij doen? Wat? Wat? Wat? Nou, als dat u, dan luister ik sta op het punt om uit te leggen een paar basisprincipes over deze belangrijke bronnen van energie en voedingsstoffen voor je lichaam.

Koolhydraten (koolhydraten)

Deze komen in vele vormen voor en zijn over het algemeen gebruikt als snelle energie in het lichaam. Iets dat is geen vet of eiwit is een carb. Dat omvat uw brood, fruit, rijst, etc. En ja, de groenten zijn koolhydraten!

Koolhydraten zijn noodzakelijk voor het behoud van de energie niveaus en het functioneren van de hersenen. Hebt u wel eens opgevallen dat wanneer u moe en hongerig, dat u niet denkt altijd heel goed? Meestal, wanneer je aan deze punten, je begint te verlangen naar koolhydraten in een zeer grote weg. Het is uw lichaam de manier van spreken heeft energie nodig, NU!

Een van de nadelen aan koolhydraten is dat de meeste vormen zijn licht verteerbaar en zetten snel in suikers in de bloedbaan. Als je bloed suikers verhogen, snel en zonder activiteit niveau te branden, je lichaam zal vrijkomen van insuline om de bloedsuikerspiegel. Helaas is de insuline winkels de suiker als vet. Dit is het mechanisme dat de meeste van de low-carb diëten zijn werken op. Door de honger van het lichaam van koolhydraten, insuline reacties zijn minder waarschijnlijk te gebeuren en zodat minder van uw voedsel wordt opgeslagen als vet. Een woord aan de wijze, echter, in de afwezigheid van koolhydraten voor de energie, die het lichaam NIET altijd gebruik van vetreserves voor energie. Soms zal het verteren van je spiermassa! Yikes! U moet de spier voor het verbranden van het vet. Dat is het laatste wat dat u wilt om zich te ontdoen van. Vergeet ook niet, uw hart is een spier. Ik weet dat ik zou heel graag het verteren van mijn hart!!!

De toets met koolhydraten te consumeren van de juiste soorten koolhydraten op de juiste momenten en in de juiste hoeveelheden. Het bepalen van de juiste soort, tijden en bedragen varieert sterk van persoon tot persoon met hun doelen, de activiteit en de genetische make-up.

Eiwitten

Eiwitten zijn geweldig! De meeste mensen krijgen niet genoeg van hen. Wanneer verteerd, eiwit geeft ons de benodigde ingrediënten om spieren op te bouwen. Spier, zoete spier. Dat prachtige deel van ons lichaam die we willen ontwikkelen. toon en te branden die gevreesde vet winkels.

Ze zijn er in zoveel vormen. De meeste van ons denken is het vlees, maar we kunnen ook in noten, peulvruchten, zuivel en veel granen. Het ligt op de loer in een heleboel dingen, dus kijk voor het. Maar zorg ervoor dat het lezen van etiketten. Veel verpakte levensmiddelen beweren dat een hoog eiwitgehalte, maar wanneer het komt tot het, het eten heeft slechts 1 of 2 gram. Nu, mijn favoriet is in de vorm van yoghurt. Mmmm…. Ik knip een gleuf in de bovenkant van de container, dia in een plastic lepel en dan bevriezen. Viola! Een lekkere, koele traktatie voor een zomerse namiddag met een aantal echt goede eiwit!

Het grote ding over eiwitten is dat bij gegeten met koolhydraten, het vertraagt de spijsvertering. Dat betekent dat de bloedsuikers niet te verhogen zo snel en niet zo waarschijnlijk te ontlokken voor een insuline-reactie die winkels wat je eet als vet. Is dat cool of wat? Want het verteert langzamer, maar het betekent ook dat je geen honger krijgt als snel daarna. Dat is de reden waarom ik sterk aan te raden dat elke keer dat je eet, dat u zorg ervoor dat u ten minste 5 gram eiwit. Het is echt helpen om een lichaam binnen een gewenste calorieverbruik bereik.

Weer, net als de koolhydraten, het juiste hoeveelheden, tijden en vormen van eiwitten die geschikt is voor een lichaam, varieert van lichaam naar lichaam.

Vetten

Vetten hebben gekregen een slechte rap in de afgelopen jaren. Een groot gedeelte komt uit hoe calorie dichtheid van een gram vet is. Terwijl koolhydraten en eiwitten 4 calorieën per gram, vetten 9 calorieën. Wow! Dat is veel meer. Dus in een poging om te snijden calorieën, veel mensen hebben de vetten.

Nu, terwijl ik het ermee eens dat het goed is om te hebben een laag vet dieet, er is een ondergrens. Je moet vet! Je hersenen loopt. Een vrouw worden hormonen op uit te voeren. Het helpt ook bij de juiste vertering van koolhydraten en eiwitten. Wat is dat? Ja, het is vet om goed te kunnen verteren en te absorberen de voedingsstoffen uit de koolhydraten en eiwitten die je eet. Net zoals eiwit, vet vertraagt de vertering van koolhydraten.

De sleutel hier is om te kiezen voor goede vetten. Ik haat het labelen van sommige voedingsmiddelen zo goed en anderen slecht, maar in dit geval moeten we aan. In een poging om meer economische voedsel, hebben wetenschappers vervaardigd aantal echte onaangename verrassingen voor ons. Trans-Vetten zijn een van die onaangename verrassingen. Lezen van uw labels en weg te blijven van alles wat die zegt “gedeeltelijk gehydrogeneerde” alles op. Kan me niet schelen wat de voedingswaarde-etiket zegt, die zijn transvetten enige manier waarop je er naar kijkt. De andere kinderen te voorkomen of te verminderen zijn de verzadigde vetten. Je moet een aantal van deze, maar niet zo veel als de meeste van ons krijgen. Dit zijn uw vaste vetten bij kamertemperatuur. Een van mijn zwakke punten, boter, is een dergelijk vet. Natuurlijk margarine is geladen met trans-vetten, dus als je moet kiezen, kies de boter op margarine. Beter nog, het overslaan van het geheel en gaan voor een beetje honing of fruit te verspreiden.

Wees niet bang van de vetten in dingen zoals noten, zaden, avacadoes, vis, enz. Dat zijn de goede soort! Je zal beter af zijn voor het eten van hen.

Net als de koolhydraten en eiwitten, de exacte hoeveelheid, het type en de timing van de vetten die een lichaam nodig heeft, varieert sterk van lichaam naar lichaam.

Wat zou je van dit artikel…

Ik hoop dat wat je hoort van wat ik heb geschreven is dat je moet een balans van koolhydraten, eiwitten en vetten in uw dieet. Ze werken samen om een gezonde lichaam, dus als je uitsluiten van een groep volledig worden afbreuk te doen aan uw lichaam het vermogen om te voldoen aan uw fysieke doelen en behoeften. Ik hoop ook dat je hoort dat organisaties verschillen in hun behoeften op het rantsoen van vetten koolhydraten naar eiwit-inname.

Als je iemand hoort zeggen dat je een bepaald bedrag zonder u te praten en meer te weten komen over jou als persoon, ze gaan verkeerd vaker dan rechts. Ze zijn voor een segment van de bevolking, en ze hopen dat je er in zit. Voel je vrij om te proberen verschillende dingen, maar laat hen niet met een harde en snelle regel voor jezelf, totdat je ziet de resultaten die je wil.

Hopelijk helpt dit duidelijk een deel van de verwarring en geeft u enkele tools voor het begrijpen van de schat aan informatie te vinden. Gelukkig eten!